Wednesday 21 April 2010

Projekt eArchive pro Vodafone

Po minulém týdnu, kdy jsme si popsali nový koncept v publikaci elektronického obsahu si dáme další ochutnávku z programu naší připravované konference. Konkrétně se jedná o popis implementace jednoho projektu.

Projekt eArchive, který byl byl implementován převážné Oracle Consulting Services za spolupráce se společností Cleverlance pro Vodafone, řeší legislativní potřebu: uchovávat určitý typ dokumentů (v tomto projektu se jednalo o vydané faktury) po danou dobu (detailní faktury po dobu 6 měsíců a souhrnné po dobu 10 let).
V první fázi bylo hlavně třeba uspokojit obavy klienta z množství dokumentů - systém měsíčně přijme 2,4 mil. dokumentů, což představuje 400 GB dat. Tyto obavy byly rozptýleny už během velmi úspěšného POC, kdy po nahrání velkého množství dokumentů systém běžící na starém notebooku ve VMWare reagoval na požadavek vyhledání náhodného dokumentu prakticky bez prodlevy.
V druhé fázi, která je těsně před dokončením, se pak bude jednat o napojení systému na budoucí CRM systém (Siebel 8.1), čímž se využije další z výhod řešení postavených nad technologiemi Oracle - bezproblémová integrace s (nejen) oraclovským aplikačním balíkem.

Bezpochyby není nezajímavé, že na naší konferenci bude o projektu referovat přímo zástupce zákazníka - zprávy proto budou autentické a přímo z první ruky.

No comments:

Post a Comment