Wednesday 5 August 2009

Kde mohu najít další informace?

V souvislosti s konáním Webcastu minulý týden (mimochodem, pokud jste jej nestihli a měli byste o obsah zájem, celý záznam je k dispozici na stejném linku v sekci Recorded Events) mě napadlo věnovat článek tento týden přehledu míst, kde je možné získat další informace.

Především je to tento blog a česká E2.0 wiki, na které budeme postupně doplňovat články "trvalejšího" charaketru (how-to's, knowledge base). Pokud Vám nějaké informace zásadně chybí, pošlete mi email a já se to v rámci časových možností zkusím napravit.

Pokud máte zájem o informace z Product Managementu, pořádají se pravidelné čtvrtletní webcasty. Jejich aktualizovaný přehled by měl být na tomto linku (ten poslední tam ale není, tak nevím - raději o něm budu informovat také).

Pokud byste potřebovali pomoci s nějakým technickým problémem či potřebovali radu a nezdálo by se Vám možné použít Metalink, doporučuji 2 diskuzní fóra:
Pro úplnost uvedu ještě některé knihy, které jsou v blízkém vztahu k technologiím Oracle v oblasti E2.0, ale zároveň přinášejí i obecné koncepty pro řešení v dané oblasti, které jsou vlastně technologicky naprosto nezávislé:

No comments:

Post a Comment